Go to Top

Sesam 6000

Sesam 6000 åbner nye markeder.

Sesam 6000 er udviklet til fjernbetjening af pallereolvogne i større lagerindretninger, men teknikken har mange flere anvendelsesområder.
– Det det handler om, er at overføre displayværdier og funktioner via radio – en teknik som har et meget stort potentiale.

6000 serien

Fjernstyring af porte har været på markedet længe, men nu er Åkerströms kommet et skridt videre. Sesam 6000 er resultatet af et års intensivt udviklingsarbejde.
– Med Sesam 6000 kan truckføreren åbne pallereolpladsen allerede når han er på ved dertil. Han taster bare nummeret på reolen og når han ankommer til den specificerede reol, er den allerede åben og klar til han arbejde der. Det sparer ventetid og i sidste ende penge.
Det er en løsning, som er særdeles velkommen på de arbejdspladser, som stadig bruger ældre manuelle systemer.
– Mange truckførere arbejder i køle- og fryserum, så det er særdeles velkommen for dem, at alt kan håndteres inde fra trucken, uden at skulle åbne førerhuset og slippe den kolde luft ind.

Klarer både varme og kulde
Sesam 6000 indgår i Sesam-familien, Åkerströms portåbningssystem til industrielt brug. Senderen har et oplyst display med tre cifre og er let at montere i et køretøj. Modtageren er forprogrammeret med applikationsprogrammer til forskellige anvendelsesområder.
Præcis som de andre systemer i Sesam-serien er Sesam 6000 udviklet til at klare miljøer, hvor systemet udsættes for eksempelvis fugt, støv, kulde, varme, stød og vibrationer.

Anden anvendelse
Åkerströms er sikre på at Sesam 6000 snart bliver brugt til mange andre forskellige applikationer.
– F.eks. en lastbil som skal have vejet sin last. Ved at bruge fjernstyring, skal chaføren ikke ud af bilen. Han skal bare melde ind, hvilke bil nummer han kører i ved hjælp af Sesam senderen.
Systemet er også perfekt til industrien. Her kan man let sende en besked om, at en bestemt arbejdslocation har udført sin arbejdsopgave.
Det er kun fantasien der sætter grænserne for anvendelsesområderne til dette nye produkt.

Download brochure – PDF
Sesam 6000