Go to Top

Sesam 500 sendere

sesam 599Sesam 599 – op til 999 porte
Markedets eneste sender som kan åbne op til 999 porte er designet til store industrier med mange porte. Med adgangskodning styrer du adgangen til virksomheden. Forberedt til bilmontage uden udvendig antenne. Knapper og display er oplyste. Når senderen monteres i bilholderen, forsynes senderen fra bilens el-system. Åbne-Stop-Luk funktionerne er placeret øverst på senderen.

 

sesam 512Sesam 512 – op til 12 porte
Kan klare op til 12 porte. Med adgangskodning styrer du adgangen til virksomheden. Forberedt til bilmontage uden udvendig antenne. Knapper og display er oplyste. Når senderen monteres i bilholderen, forsynes senderen fra bilens el-system. Åbne-Stop-Luk funktionerne er placeret øverst på senderen.

 

sesam 506Sesam 506 – seks funktioner
Seks funktioner hvor du kan vælge imellem Åbne-Stop-Luk funktion af to porte eller Åbne-Luk funktion af seks porte. Valgmulighederne gør at du får et fleksibelt og solidt portåbningssystem med mange funktioner.

 

sesam 503Sesam 503 – tre funktioner
Smidig håndsender med 3 funktioner. Åbne-Stop-Luk af en port eller Åbne-Luk af tre porte. Meget driftsikker og enkel at anvende. Passer til dig som driver en mindre virksomhed, men samtidig har høje krav til funktion og kvalitet.

 

sesam 501Sesam 501 – en funktion
Lille håndsender med en funktion. Det er vores enkleste produkt i 500-serien men den er specialudviklet til at fungere optimalt i krævende miljøer. Sesam 501 passer til dig som vil kunne åbne-lukke en port.

 

sesam modtager wwwSesam modtagere
Modtagerne i Sesam 500-serien findes som vægmonteret model med 3 relæer. 12-24V DC/24V AC eller 230V AC.

 

Sesam modtagere Plug-in model
Modtagerne findes som plug-in modeller til montering på sokkel i et El-skab. 12-24V DC.

 

sesam holderSesam holder
Bilmontage af Sesam holdere er et godt hjælpemiddel til dig som ønsker en holder til Sesam 512 eller Sesam 599 i et køretøj. Sesam holderen giver desuden oplyste knapper i senderne og endda oplyst display i Sesam 599. 12-24V DC.

Download brochure – PDF

Sesam 500