Go to Top

Remotus Mercury

Remotus Mercury – Vores skræddersyede serie af radiostyringssystemer

remotus

Remotus Mercury er Åkerströms serie af skræddersyede produkter til radiostyring af kraner, traverser og anden maskinstyring indenfor f.eks. bearbejdnings-, stålværks-, og procesindustrien. Produkterne er opbygget i moduler og hvert system er skræddersyet efter hver enkelt kundes specifikke ønsker og behov. Såvel funktioner, frekvenser, design og layout kan tilpasses.

Skræddersyede løsninger
Remotus Mercury serien er konstrueret til at give den sikkerhed og pålidelighed som kræves af en trådløs styring til de krævende industrielle miljøer, hvor der ofte er store temperaturforskelle, støv, vibrationer, olie og fugt. I den nye serien er både konstruktion og materialevalg i fokus, for at gøre produkterne endnu mere robuste. Der er lagt stor vægt på at udformningen af senderne er ergonomisk rigtig udformet samt at de skal være enkle at bruge.
Produkterne i Mercuryserien er modul opbygget, hvilket gør dem meget fleksible at tilpasse og modificere til den enkelte kundes specifikke behov.

Fleksibel og sikker frekvenshåndtering
Mercury kan bruges på flere frekvensbånd, både de generelle bånd på 433 MHz og de individuelle frekvensbånd på 410-500 MHz. Der findes flere måder der automatisk kan sammenkoble sendere og modtagere på en ledig frekvens og dele samme frekvensbånd. En sender kan manøvrere flere objekt (flerkransdrift), og et objekt kan manøvreres fra flere sendere (flerførerdrift). Kan leveres med duplex-funktion, som kan sende information tilbage til senderen med f.eks. vægtinformationer.

Overflytbar konfigurering
Sendernes konfiguration gemmes på et beskyttet CIM-kort (Configuration Information Module). Dette gør, at senderens konfiguration let kan overflyttes til en anden sender, f.eks. en reservesender.

Download brochure – PDF
Remotus Mercury