Go to Top

Remotus Mercury sendere

NYHED! – Kombineret joystick og knapsender J-B-28
Håndsenderen Remotus J-B-28 er resultatet af nytænkning og et unikt samarbejde imellem udvikling og kunder. Senderen har størrelse som en knapsender, men har samme funktioner som den meget større og tungere joystick sender.

– En helt ny unik håndsender med otte knapper med dobbeltfunktion og to joysticks i en og samme model. – Senderen kan betjenes med en hånd, hvilket giver operatøren mere frihed i mange situationer. Samtidig er vægten ca. en tredjedel af en traditionel joysticksender, hvilket har indflydelse på operatørens arbejdsmiljø. Listen over anvendelses områder kan gøres lang, men i princippet kan senderen anvendes til alle tænkelige applikationer.

Ekstra funktioner
Med Remotus J-B-28 sender har man muligheden for at styre fire analoge funktioner og otte digitale funktioner i to step. Det er endda muligt at udvide antallet af digital funktioner ved hjælp af en valgknap. Dette unikke produkt vil i fremtiden blive udvidet med en model med indbygget display for udlæsning af forskellige informationer som f.eks. vægt etc.

58905- 0088Joysticksender Mercury 500
Mercury 500 er udviklet til at håndtere meget avanceret maskinudrustning. Den anvendes hovedsageligt til større industriapplikationer og de mest komplekse kransystemer. Mercury 500 har som standard tre joysticks som kan styre op til seks bevægelser. Den kan også leveres med fire joysticks, som kan styre op til otte bevægelser. Den kan leveres med forskellige typer af baggrundsbelyste displays, som kan vise information fra f.eks. vægte, positionsgivere og PLC som er monteret på applikationen.

 

58905- 0086

Joysticksender Mercury 300
Mercury 300 er vores mellemste model, som er udviklet til at håndtere alt fra standardløsninger til avanceret maskinudrustning. Den anvendes hovedsageligt til større industrielle applikationer og de mest komplekse kransystemer. Mercury 300 har to joysticks som kan styre op til fire bevægelser. Den kan leveres med forskellige typer af baggrundsbelyste displays, som kan vise information fra f.eks. vægte, positionsgivere og PLC som er monteret på applikationen.

 

jupiter 8 www

Joysticksender Mercury 100
Mercury 100 er udviklet til at håndtere alt fra standardløsninger til avanceret maskinudrustning. Den anvendes hovedsageligt til større industrielle applikationer og de mest komplekse kransystemer. Mercury 100 har to joysticks som kan styre op til fire bevægelser. Den kan også leveres med indikatorer som viser enkelte informationer fra applikationen. Der er lagt stor vægt på, at Mercury 100 skal være let og bekvemmelig at anvende.

 

jupiter 9rs www

Knapsender Mercury 8/10
En robust knapsender der er beregnet både til indendørs og udendørs brug. Den har gummibeskyttelse som gør den ekstra tålelig mod stød og den er IP65 klassificeret. Mercury 10 senderne er designet med store, tydelige og slidstærke knapper. Den har 10 trykknapper av 2-stepstypen hvilket giver dobbelte funktioner på hver trykknap. Knapperne er udformet således, at de er lette at betjene med handsker på. Lysdioder ved hver knap indikerer valgt funktion. Separat lysdiode indikerer batteristatus og drift.

jupiter 12 wwwKnapsender Mercury 9RS
En robust sender med samme egenskaber som Mercury 10. I stedet har Mercury 9RS ni trykknapper av 2-tepstypen samt en dreje switch som kan programmeres med op til18 funktioner/kommandoer i 4 positioner.

Knapsender Mercury 12
Mercury 12 har flere knapper og en anden type knapper end de andre knapsendere i Mercuryserien. Mercury 12 har 12 knapper av 2-stepstypen som giver op til 24 funktioner. Den har også en hurtigstops-funktion. Mercury 12 er fremstillet til f.eks. køretøjsapplikationer.

Download brochure – PDF
Remotus Mercury Joysticksendere
Remotus Mercury knapsendere