Go to Top

Remotus Jupiter sendere og modtagere

58905- 0103Joystick sender Jupiter 100/150
Jupiter 100 er enkel at bruge og har et godt gennemtænkt ergonomisk design. Flere typer bæreanordninger findes som tilbehør. Joystickene og tilhørende gummibælge er forbedret yderligere for at forlænge holdbarheden. Der er indbygget selftest for alle funktioner.
Findes også som Jupiter 150 med løbekat funktion.

jupiter 8 wwwKnapsender Jupiter 8/10
Jupiter knapsender er en robust sender beregnet både til indendørs og udendørs brug. Den har gummibeskyttelse som gør den ekstra tålelig mod stød og den er IP65 klassificeret. Jupiter senderne er designet med store, tydelige og slidstærke knapper. Den har 8 eller 10 trykknapper av 2-stepstypen hvilket giver dobbelte funktioner på hver trykknap. Jupiter 10 er tilpasset til applikationer, hvor valg af løbekat er nødvendig.
Jupiter 8 er uden valg af løbekat. Knapperne er udformet således, at de er lette at betjene med handsker på. Lysdioder ved hver knap indikerer valgt funktion. Separat lysdiode indikerer batteristatus og drift

58905- 0120Modtager – RX-J131
Modtageren har 13 udgange med skiftende relæer. Kan leveres med sirene med 116dB’s lyd. Modtageren er forprogrammeret med 9 applikationsprogrammer som vælges med en omskifter for tilpasning til forskellige standardkraner og lign. og har en synteseradio med en frekvens på 433 MHz båndet. Modtageren har dobbelte processorer som kontrolovervåger hinanden. En meddelelse kontrolleres inden relæfunktionen aktiveres i modtageren. Fejlkommandoer udebliver og sikkerheden øges.

Download brochure – PDF
Remotus Jupiter