Find batterier og lader her

Hos Åkerstrøms er vi eksperter inden for radioteknik og elektrisk styrede applikationer. Dertil skal der også bruges batteri og ladere. Vi har et udvalg af batterier og ladere - hvis du ikke kan finde lige præcis det, du søger, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi hjælpe dig med at få fat i det batteri eller den lader, du står og mangler.

Vi er lagerførende med de mest gængse reservedele og batterier til radiostyrede produkter. Lige meget hvor stor eller lille din efterspørgsel er, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er førende på markedet.

Vi både sælger og servicerer radiostyrede fjernbetjeninger og effektive styringsløsninger, så vi ved, hvad der dur, og vi kan også være behjælpelige med at reparere, hvis du skulle stå i en situation, hvor dette ville være nødvendigt.

Spørgsmål til batteri og radiostyring?

Har du spørgsmål til nogle af vores batterier og ladere? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Har du behov for en reparation, kan du også altid tage kontakt til os. Enten kan vi hjælpe dig telefonisk, du kan bestille reservedele inklusiv batterier og ladere hos os, eller du kan sende din defekte radiostyring til os.