Antenner

Hos Åkerstrøms finder du et stort og bredt udvalg af antenner og kabler samt tilbehør dertil. Står du og mangler noget af dette, så tag endelig et kig her på siden. Der er flere forskellige kabler og antenner, hvor der er god mulighed for, du kan finde lige præcis det, du leder efter.

 Her på siden finder du alt lige fra antenner og kabler til beslag og adaptere. Hvis du ved lige præcis, hvad du er på udkig efter, så kan du med fordel prøve at bruge søgefeltet øverst på siden. Her kan du skrive produktnavnet og søge det frem, så behøves du ikke lede efter det her på siden.

Kontakt os

Skulle tilfældet være, at du ikke kan finde det, du søger, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på mail: info@akerstroms.dk eller tlf: 46 75 45 03. Vi kan være behjælpelige med at få bestilt det produkt hjem, som du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilken antenne eller hvilket tilbehør du præcis har brug for? Lad os hjælpe dig med at finde det produkt, der passer til dit behov. Kontakt os og lad os finde frem til den bedste løsning sammen.