Om Åkerströms ApS

Åkerströms ApS er et firma med solid baggrund indenfor radioteknik og elektrisk styrede applikationer. Vi sælger og servicerer radiostyrede fjernbetjeninger og andre effektive styringsløsninger til kraner, traverser, porte, døre, mobile applikationer, såsom slamsugere, mobile transportbånd m.m., udviklet og produceret af den svenske virksomhed Åkerströms Björbo AB, kendt for sine kvalitetsprodukter til industrien verden over.

Åkerströms ApS samarbejder med alle kunder om at finde den perfekte løsning, som øger sikkerheden for brugeren samtidig med, at den skaber et effektivt arbejdsmiljø. 

Først når vi kender din virksomhed og jeres behov, kan vi skræddersy den mest optimale løsning. 

Vi kommer aldrig med en standardløsning, for vi ved, at to opgaver aldrig er ens. Vi er fleksible i såvel løsninger som produktsortiment – derfor er ingen opgaver for små eller store. 

Åkerströms ApS fokuserer på salg og service. Vi har et moderne og fuldt udstyret serviceværksted med alt nødvendigt testudstyr, hvor vi tilbyder alle former for reparationer.

Vi kommer også gerne ud til kunderne, så du slipper for at bruge unødvendig spildtid på transport af f.eks. tunge og langsomme køretøjer og maskiner. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om din virksomheds behov for nye ideer til mere effektivitet, sikkerhed og funktionelt arbejdsmiljø. 

Kontakt Åkerströms ApS, Nibevej 67, 9200 Aalborg SV, tlf. 46754503 eller e-mail: info@akerstroms.dk